O dizajnerici

IMG_7792m

Par riječi…

Pozdrav,

Da se predstavim. Moje ime je Ana Dončić i stvarno volim svoj posao! 🙂 Završila sam Web i grafički dizajn te Adobe akademiju.

Grafičkim dizajnom se bavim već 12 godina a 2016-2017 sam provela u Kanadi radeći za kompaniju Master Signs koja se bavi grafičkim dizajnom te izradom reklama i svjetlećih reklama. Tu sam usavršila sva svoja znanja od dizajna, izrade nacrta za odobrenja od strane grada, grafičke pripreme, printanja, upotrebe lasera za izradu šablona, rezanja plastike i drugih materijala do same aplikacije promotivnih elemenata na razne površine.

Također sam se specijalizirala za izradu logotipa na svjetski poznatoj američkoj stranici za prodaju grafičkog dizajna. Tu sam dobila priliku raditi sa klijentima iz cijeloga svijeta. Tako se logotipi i drugi grafički materijali koje sam izradila nalaze po cijelom svijetu. Od SAD-a do Australije! 🙂 Također je prepoznata originalnost mojih radova te sam promaknuta u “Platinum” dizajnera.

Uglavnom, jako me veseli moj posao te ako se odlučite povjeriti mi izradu grafičkog materijala po vašoj želji – sigurno nećete požaliti! 🙂

Vještine

– Adobe Photoshop
– Adobe InDesign
– Adobe Illustrator
– Adobe Acrobat Professional
– Flash: Action Script
– Flash: Rich Content Creation
– Adobe Dreamweaver
– Adobe Fireworks
– HTML seminar
– CSS seminar

Reference

Starbucks
Pandora
McDonalds
BDC
Wallmart
Bulk Barn
Fairview Mall
Farm Boy
A&W Restaurants
Pet Smart
Country Dental
Cineplex Cinemas